A látás igen meggyőző dolog. Ha látunk valamit, nem kételkedünk benne, hogy igaz. Ránézünk és azonnal tudjuk, mi az, tudjuk, hogy ez a valóság.

Optika bemutatkozás

Optikánk a világon az első hivatalos Leica Eyecare Optika és Szemészet. A Leica márkanév, mint német prémium kamera- és objektív gyártó lehet ismerős.

Természetesen ez a szemüveglencséik esetében sincs másképp, a tökéletesre törekszenek.

Emellett természetesen más gyártók lencséi is megtalálhatók választékunkban (bővebben a Termékeink / Szemüveglencsék oldalon olvashatnak), viszont a design koncepciójának alapját a Leica Eyecare képzi.

Egyedülálló árukészlettel, és a mai legmodernebb gépparkkal felszerelve dolgozunk azért, hogy látással kapcsolatos problémáira megoldást találjunk.

Szüksége lenne szemész orvos általi vizsgálatra, de szeretné elkerülni a hosszú várakozási időt a szakrendelőben? Akkor jelentkezzen be hozzánk! Optikánkban a ma elérhető legmodernebb gépparkkal, Dr. Fecser Emese szemész főorvos vizsgál, aki felnőtt- és gyermek szemészettel is foglalkozik.
Amennyiben nincs szükség szemészeti vizsgálatra, akkor  a doktornő mellett lehetőség van optometristáinkhoz is bejelentkezni, ők a szemüveg elkészítéséhez szükséges dioptria kimérésének szakemberei.

Diósdon kiemelt helyen, a MOL benzinkúttal szemben, az Osváth Cukrászda mellett találnak meg minket, így könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, hiszen a buszmegálló velünk szemben, illetve a másik 30-40 méterre található. Emellett pedig autóval, biciklivel is érkezhetnek hozzánk, belső parkolóval rendelkezünk.
Elektromos autósoknak pedig töltési lehetőséget is biztosítunk, ameddig az optikában tartózkodnak.

Galéria

Eladó rész

Hatalmas választékkal várjuk kedves ügyfeleinket. Szemüvegkereteink a magas minőségtől a megfizethető kategóriáig mindent átölel, jöjjön be hozzánk, és válassza ki a megfelelő keretet saját egyéniségéhez.

Kapcsolat
Work Image

Vizsgáló rész

Több mint 15 high-end optikus géppel, várjuk Önöket, hogy a lehető legjobb szemüveglencsét tudjuk legyártani Önnek.

Időpontfoglalás
Work Image
Video Play Icon